Webdesign løsninger samt webshops i WordPress

Hos PROJECT NEXUS bygger vi udelukkende vores webdesign løsninger samt webshops i WordPress

WordPress blev oprindelig udviklet til at være et open source blogsystem, men har med tiden udviklet sig til være det meste udbredte CMS-system i verden.

Systemet er både utrolig brugervenligt at opsætte og ikke mindst at vedligeholde. Dermed er det en perfekt løsning for kunder, som gerne vil varetage opdatering af deres hjemmeside selv. Selvfølgelig kan vi også være behjælpelig med opdatering af indhold. Vi tilbyder også en vedligeholdelsesaftale, hvor vi sørger for at WordPress installationen kører som den skal.

Vi leverer alt fra simple webløsninger, hvor du er hurtigt igang med din hjemmeside. Samt mere avancerede udviklingsprojekter. som skal matche specifikke krav samt webshops.

Vi tager altid udgangspunkt i din virksomhed og målgruppe, når vi designer og opbygger din WordPress hjemmeside. Med mange års erfaring med markedsføring og hjemmesider er din garanti for en professionel hjemmeside, som du helt sikkert bliver glad for.

Hos PROJECT NEXUS er du er med til at sætte dit helt eget unikke fingeraftryk på din hjemmeside. Derfor udvikler vi altid hjemmesiden i tæt samarbejde med dig – både når det gælder en helt ny hjemmeside eller et redesign af en eksisterende.

Vi bruger ingen faste skabeloner, men sørger altid for designet bygger på en løsning, hvor farver, fonte og billeder mødes i en helhed med klar og brugervenlig kommunikation.

Naturligvis står vi til rådighed med hjælp og vejledning både før og efter opsætning af din nye hjemmeside.