Hjemmeside, webshop, grafiske opsætninger, video eller speak?

Hvem er PROJECT NEXUS

PROJECT NEXUS blev stiftet i 2009 med hovedfokus på fotografering og webdesign. Med tiden landede flere grafiske opgaver på vores bord, hvilket medførte at web & grafisk design hurtigt gik hen og blev vores primære arbejdsområde og kernekompetencer. På baggrund af dette, valgte vi at dele det op.

PROJECT NEXUS’s primære fokus blev web og grafisk design. Fotografering blev flyttet ud til henholdsvis VIRTUEL TOUR og THOMAS SOLBERG PHOTOGRAPHY. Fotografering er dog stadig en tæt integreret del og bliver ofte kombineret med webdesign og grafiske opgaver.

I 2011 tilføjede vi en række spændende nye produkter og services inden for video produktion, bla. præsentationer, redigering, promos, reklamer, speak og motion graphics. Dette gør, at PROJECT NEXUS i dag kan tilbyde en spændende bred vifte af produkter selvom vi er et lille firma.

Hvem står bag PROJECT NEXUS?

Til dagligt er det Thomas Solberg Andersen, der styrer slagets gang i PROJECT NEXUS.

Thomas har arbejdet med web og digital fotografering siden 2006 og har dermed mange års erfaring inden for både opbygning og vedligehold af web- og digitale løsninger. Har samtidig også mange års erfaring med marketing, grafisk design, video, lyd, motion graphics & DTP.

Interessen spænder også over 360/720 graders fotografering, VR og Virtuel Tours samt implementering af disse funktioner i både web applikationer samt sociale medier.

Vores vision

PROJECT NEXUS er ikke et reklamebureau – men vi kan de samme ting og måske endda mere? Vi ønsker, at være et alternativ til de større reklame- og marketing bureauer.

For mindre virksomheder kan det ofte være uoverskueligt og ikke mindst dyrt, at agere med et stort bureau. Ofte bruges der alt for mange fag termer, hvilket gør at kommunikation kan ende i “lost in translation” og ikke mindst priserne kan tage pusten fra de fleste.

Vores mål er at skabe tætte og langvarige relationer til vores kunder, tale på et niveau hvor alle kan være med og samtidig have stor respekt for både vores kunders forretning og ikke mindst penge.

Vores mission

Vi sættes vores kunder i centrum, for uden dem var vi intet!

Vi ønsker, at vores kunder får en god og professionel rådgivning omkring de produkter og ydelser vi leverer. Vi ønsker ikke, at sælge vores kunder noget som de ikke har behov for. Vores opgave er at være kreative samt skabe nye idéer som er til gavn for vores kunders forretning.

Vi ønsker ikke blot at være en leverandør, men derimod en god team player. En team player, som man altid kan trække på – også hvis det kun drejer sig om et godt råd. Vi har altid tid til en snak.

PROJECT NEXUS – Kreativitet på en ny måde!

 • August 2009

   

  PROJECT NEXUS opstartes

  Firmaet opstartes i august 2009 med primær fokus på fotografering samt webdesign.

 • Marts 2010

  Webdesign og fotografering splittes op

  Webdesign bliver vores kernekompentence og fotografering flyttes ud til henholdsvis VIRTUEL TOUR samt THOMAS SOLBERG PHOTOGRAPHY.

   

  Marts 2010

 • April 2011

   

  Video produktion og motion graphics

  Da interessen for både produktion af video samt motion graphics stiger drastisk tilføjer vi i 2011 en række produkter inden for video. Både optagelser, redigering og speak samt en række rent digitale løsninger.

 • Januar 2013

  Responsivt design

  2013 kaldes generelt for “The year of responsive webdesign” og i takt med standarderne ændrer sig følger vi trop. Fremadrettet udvikles der kun hjemmesider som også fungerer responsivt  og kodes nu udelukkende i WordPress.

   

  Januar 2013

 • December 2017

   

  Webshop, SEO og nyt look

  Tilføjelse af WooCommerce webshop til implementering i WordPress samt SEO optimering af webløsninger. Opdatering af egen hjemmeside samt nyt logo.

 • August 2018

  Speak og voice over fra eget studie

  Med etablering af vores eget lydstudie har vi nu mulighed for at tilbyde professionel speak til bla. reklame, infomecials, telefonsystemer eller noget helt fjerde. Alt materiale leveres i højeste kvalitet, der sikrer krystalklar lyd som sælger netop dit budskab.

   

  August 2018

 • Juli 2021

   

  Masser af tilgang med speaks og voice over

  Vi har gennem 2020 og især 2021 tilføjet mange nye kunder til vores portfolio med speaks og voice overs. Samtidig er vi blevet fast leverandør af speaks til en række medie- og produktions huse omkring i Danmark. Det er vi rigtig stolte af og glæder os til at fortælle mere om de kommende tiltag omkring speaks og voice overs.

 • Januar 2022

  Tilføjelse af flere muligheder inden for speak

  Speaks og voice overs er nu blevet en så integreret del af vores services, at vi i løbende igennem 2020-2021 har tilføjet en lang række nye produkter i henhold til speaks med forskellige toner og stilarter samt effekter. Dette bliver løbende udbygget i 2022, hvor vi også forventer at kunne løfte sløret for en ny hjemmeside dedikeret kun til speaks og voice overs.

   

  Januar 2022

© Copyright 2023 • PROJECT NEXUS • Randbølvej 16 • DK-7184 Vandel • Tlf. +45 2833 2444 • info@project-nexus.dk