Hjemmeside, webshop, grafiske opsætninger eller video?

Hvem er PROJECT NEXUS

PROJECT NEXUS blev stiftet i 2009 med hovedfokus på fotografering og webdesign. Med tiden landede flere grafiske opgaver på vores bord, hvilket medførte at web & grafisk design hurtigt gik hen og blev vores primære arbejdsområde og kernekompetencer. På baggrund af dette, valgte vi at dele det op.

PROJECT NEXUS’s primære fokus blev web og grafisk design. Fotografering blev flyttet ud til henholdsvis VIRTUEL TOUR og THOMAS SOLBERG PHOTOGRAPHY. Fotografering er dog stadig en tæt integreret del og bliver ofte kombineret med webdesign og grafiske opgaver.

I 2011 tilføjede vi en række spændende nye produkter og services inden for video produktion, bla. præsentationer, redigering, promos, reklamer, speak og motion graphics. Dette gør, at PROJECT NEXUS i dag kan tilbyde en spændende bred vifte af produkter selvom vi er et lille firma.

Hvem står bag PROJECT NEXUS?

Til dagligt er det Thomas Solberg Andersen, der styrer slagets gang i PROJECT NEXUS.

Thomas har arbejdet med web og digital fotografering siden 2006 og har dermed mange års erfaring inden for både opbygning og vedligehold af web- og digitale løsninger. Har samtidig også mange års erfaring med marketing, grafisk design, video, lyd, motion graphics & DTP.

Interessen spænder også over 360/720 graders fotografering, VR og Virtuel Tours samt implementering af disse funktioner i både web applikationer samt sociale medier.

Thomas har dermed altid en finger på pulsen, hvad der rører sig på disse områder

Vores vision

PROJECT NEXUS er ikke et reklamebureau – men vi kan de samme ting og måske endda mere? Vi ønsker, at være et alternativ til de større reklame- og marketing bureauer.

For mindre virksomheder kan det ofte være uoverskueligt og ikke mindst dyrt, at agere med et stort bureau. Ofte bruges der alt for mange fag termer, hvilket gør at kommunikation kan ende i “lost in translation” og ikke mindst priserne kan tage pusten fra de fleste.

Vores mål er at skabe tætte og langvarige relationer til vores kunder, tale på et niveau hvor alle kan være med og samtidig have stor respekt for både vores kunders forretning og ikke mindst penge.

Vores mission

Vi sættes vores kunder i centrum, for uden dem var vi intet!

Vi ønsker, at vores kunder får en god og professionel rådgivning omkring de produkter og ydelser vi leverer. Vi ønsker ikke, at sælge vores kunder noget som de ikke har behov for. Vores opgave er at være kreative samt skabe nye idéer som er til gavn for vores kunders forretning.

Vi ønsker ikke blot at være en leverandør, men derimod en god team player. En team player, som man altid kan trække på – også hvis det kun drejer sig om et godt råd. Vi har altid tid til en snak.

PROJECT NEXUS – Kreativitet på en ny måde!

When someone tells you it can not be done, it’s more a reflection of their limitations, not yours

© Copyright 2009-2018 • PROJECT NEXUS • Randbølvej 16 • DK-7184 Vandel • Tlf. +45 2833 2444 • info@project-nexus.dk