Grafisk identitet og branding

En visuel identitet kan bedst beskrives som din virksomheds ansigt udadtil.

En gennemarbejdet visuel eller grafisk identitet definerer samspillet mellem virksomhedens logo, farver, typografi, illustrationer og fotos. Det er altså den visuelle identitet, der giver din virksomhed sin personlighed og adskiller den fra andre.

Med en gennemtænkt og gennemarbejdet grafisk identitet får du et stærkt fundament under din virksomhed. En konsistent og professionel fremtoning indgyder desuden tillid hos dine kunder.

Jeres grafiske identitet viser ikke bare, om I er fulgt med tiden og er med ”på noderne”. Den skal også gerne give jer troværdighed og skille jer ud fra mængden – og i det hele taget afspejle det, jeres virksomhed står for, så den bidrager aktivt til positionering, branding og markedsføring af jeres virksomhed og dens tjenester og produkter.

Tidligere var grafisk identitet kun noget, større virksomheder med mange medarbejdere og stor omsætning bekymrede sig om. I vores dages medieorienterede verden er grafisk identitet et must for alle firmaer – store som små.

Har du brug for professionel hjælp til at vurdere eller revurdere din eksisterende grafiske identitet, eller har du brug for at skabe en helt ny, så står PROJECT NEXUS  klar til at hjælpe dig.

Uanset om det drejer sig om en mellemstor virksomhed eller et lille nystartet firma, sætter vi en ære i at skabe en grafisk identitet, der understøtter helheden i jeres forretning.

Vi sørger altid for at lave en komplet design manual, som bruges som en rettesnor for, hvordan virksomheden anvender sin visuelle identitet og sikrer, at det visuelle udtryk er både overbevisende og konsistent.