Grafisk design og DTP arbejde

Til trods for at næsten alt er digitalt i disse dage, spiller tryksager stadig en enorm rolle.

Hos PROJECT NEXUS hjælper dig med at skabe opmærksomhed omkring din virksomhed. F.eks med et magasin, menukort, visitkort eller en flyer og vi hjælper dig hele vejen fra design til tryk og levering.

Vi kan levere alle former for grafisk materiale både til on- og offline brug. Det kan være alt fra annoncer, billeder, brochurer, plakater, skilte og det der måtte være indimellem.

Designet på dine grafiske opgaver kan vi udvikle på baggrund af allerede eksisterende tekst og billedmateriale. Vi kan være behjælpelige med udviklingen af nye tekster, nye billeder og ny designopsætning.

Når det kommer til grafisk design tager vi selvfølgelig udgangspunkt i din grafiske identitet. Dermed bevarer vi den røde tråd og samtidig sælger det budskab og/eller produkt du gerne vil have videregivet til dine kunder.

Vi har mange års erfaring med opsætningen af grafiske løsninger både til on- og offline medier.

Vi elsker, at komme med kreative, nytænkende og skøre idéer til kampagner. Når vi udarbejder grafisk materiale holder vi altid en tæt dialog med dig som kunde. På denne måde minimere vi korrekturgange og samtidig får vi løst opgaven på en effektiv og hurtig måde.

Er tiden til det har vi intet imod at give et ekstra udkast el. to til en opgave, hvor vi kommer med vores helt eget løsningsforslag. Denne måde at tænke lidt uden for boksen, kan tit hjælpe med at give de grafiske opsætninger en smule mere kant.

Vi kan hjælpe dig med mindre enkelt annoncer eller grafik opgaver. Dog kan vi også klare større konceptløsninger der dækker over både trykte medier og web.