Indstilling af "on-location" optagelser

På nuværende tidspunkt tilbyder vi ikke “on-location” optagelser i forbindelse med video produktion. Vi leverer stadig motion graphics løsninger.

Videoproduktion til alle budgetter

Før i tiden kunne det at give sig i kast med video produktion og produktion af levende billeder være en meget bekostelig affære. Over de sidste år har teknologien udviklet sig utrolig meget og medvirket til at alle kan være med, når det kommer til video.

Hos PROJECT NEXUS får du en video, der er professionelt udført i både produktion og tilrettelæggelse. Vi har ét mål for øje; at opfylde den ønskede effekt.

Når vi producerer video eller motion graphics, gør vi det ikke for at vinde kreative priser. Vi ønsker at skabe en meromsætning for dig og din forretning. At din reklamefilm så samtidig er flot, kreativ og bemærkelsesværdig er en bonus.

Vi håndterer alle aspekter af en videoproduktion. Dvs. både koncept- og manuskriptudvikling, optagelse, speak, musik, redigering og post produktion m.m.

Vi har fjernet alle fordyrende led, så du ikke kommer til at betale mere end højst nødvendigt. Selv inden for stramme budgetter leverer vi effektive og kreative video produktioner. Dermed leverer vi video produktion til alle budgetter.

Ved videoproduktion er der ikke kun tale om optagelser – en video kan også designes som såkaldt “motion graphics”. Dvs. at hele videoen bygges op digitalt i computeren uden behov for real-optagelser.

F.eks. kan dette være en kort såkaldt “logo string” der viser dit firmalogo på kreativ måde enten med eller uden speak som kan bruges som en kort præsentation på din hjemmeside eller sociale medier. Mulighederne er nærmest uendelige og dermed fungerer vores video produktion til alle budgetter.

Når det kommer til optagelse af video råder vi også en lang række værktøjer, som f.eks. kran, steadicams løsninger og meget mere, som er med til at give den helt rigtig vinkel på optagelser. Samtidig sørger vi for den rigtige musik, speak og post-produktion f.eks. redigering, color grading af optagelserne osv.

Kontakt os gerne for at få en mere uddybende snak omkring dine muligheder inden for video og motion graphics.