Kontakt information

PROJECT NEXUS
v. Thomas Solberg Andersen

Randbølvej 16
DK-7184 Vandel

CVR.: 32 20 39 65

Tlf. +45 2833 2444
Mail: info@project-nexus.dk

Når du nu har lagt øje til alle disse flotte ord og meget fine billeder, så er det nu, vi skal have handling bag. Det vil sige, at vi lige skal kende dig først. Tag det første møde og en snak med os, uden omkostninger eller forpligtelser, og se om ikke både kemi og professionalisme hænger sammen.

Som kunde PROJECT NEXUS får du ubetinget adgang til hele vores pakke af kreative kompetencer. Vi er altid klar på en spændende udfordring og er ikke flove for at melde hus forbi, hvis det er en opgave vi ikke kan løse. I dette (meget sjældne) tilfælde, skal vi nok få guidet dig videre så projektet ikke går i stå.

Vi står klar til at hjælpe døgnet rundt, okay, ikke hvis du lige skal have en hjørnesofa op på tredje, men hvis du har brug for hjælp, så er vi der for dig.

Har du spørgsmål til vores produkter? Eller ønsker du blot en uforpligtende dialog omkring din opgave/projekt uanset om det skulle dreje sig om web, grafisk design og branding, video eller noget helt tredje hører vi gerne fra dig.

NB: Dette er et enkeltmandfirma, som kører ved siden af et fuldtidsjob. Dermed er det ikke altid vi er tilgængelig på telefonen i løbet af dagen. Derfor henviser til, at man kontakter os pr. mail. Dette betyder til gengæld også, at vi ofte kan svare på de tidspunkter, hvor andre bureauer har lukket.

Vi bestræber os på, at svare indkomne mails minimum inden for 24 timer.

Spørgsmål? Så er du velkommen til at kontakte os

© Copyright 2023 • PROJECT NEXUS • Randbølvej 16 • DK-7184 Vandel • Tlf. +45 2833 2444 • info@project-nexus.dk